Manos Scheto: Θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει αρχίσει να γράφει σκέψεις, στίχους και ιστορίες την περίοδο που φοιτούσα με μεγάλη επιτυχία στην πέμπτη δημοτικού! Μην φανταστείς τίποτα φοβερό αλλά ήταν η αρχή..
Κατά το γυμνάσιο μεριά, ανακάλυψα τη χαρά του να διαβάζεις εξωσχολικά βιβλία. Πραγματικά με χαροποίησε πολύ αυτό το γεγονός γιατί αφενός με τα σχολικά δεν ήθελα να έχω ιδιαίτερη σχέση και αφετέρου με βοήθησε (θέλω να πιστεύω) στο να γράφω καλύτερα!
Κάπως έτσι πέρναγαν τα χρόνια και παράλληλα με τις άλλες μου δραστηριότητες (ούτε περιληπτικά δεν τολμάω να τις γράψω), συνέχισα να γράφω σκέψεις, στίχους και ιστορίες (μιλάμε για πολλά τετράδια όμως), ώσπου φτάσαμε στο σήμερα και είπα ‘βρε αδερφέ, ας μοιραστώ κάποια από αυτά μαζί σας’!
Άλλωστε όπως λέει και ένα αγαπημένο μου τραγούδι, η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου.. αλλά ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το χωρέσουμε μέσα της και αν μερικές φορές ξεχειλίζει.. so f..king what? Είναι όμορφα όταν ξεχειλίζεις από αγάπη
Together we stand, divided we fall…
Καλή μας ανάγνωση

