Συγκέντρωση Συντάγματος 20ης Οκτώβρη ή Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Σε πεδίο μαχών (τι πρωτότυπό) μετατράπηκε ξανά το κέντρο της Αθήνας σήμερα.Όλα κυλούσαν ήρεμα (όπως πάντα),η συγκέντρωση ήταν μαζικότατη (όπως πάντα),ξαφνικά εμφανίστηκαν οι «γνωστοί άγνωστοι» (είναι καραμέλα,ξέρω)που διέλυσαν τη συγκέντρωση (όπως πάντα) και πότε κανένας τους δεν συνελήφθη (όπως πάντα).

Πιο συγκεκριμένα,γύρω στις 2 το μεσημέρι,το «τοπίο» στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος,όπου στεκόμουν,άρχισε να «μαυρίζει».Μια μάζα ατόμων με μαύρες περιβολές άρχισε να συγκεντρώνεται.Δεν χρειάζεται να είσαι «βετεράνος» των πορειών για να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό.Στις 3 περίπου,ένα μπλοκ,που δεν πρόλαβα να διαβάσω τι έγραφε το πανό τους,έστριψε από τη Σταδίου στη Γεωργίου.Από πίσω διέκρινα μερικές μαυροκόκκινες σημαίες…αυτό ήταν,λες και χτυπημένη από ηλεκτρικό ρεύμα,η μαυροφορεμένη μάζα αποκαλύπτοντας καδρόνια όρμησε και ενώθηκε με κάποια κομμάτια του μπλογκ.Σε δευτερόλεπτα η επίθεση στην υποδειγματική,για άλλη μια φορά περιφρούρηση του ΠΑΜΕ είχε αρχίσει.Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και τα χουν περιγράψει αναλυτικά τα ΜΜΕ(ναι ξέρω είναι όλα πουλημένα).

Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα των «μπαχαλάκηδων». Oποιοσδήποτε νοήμων και στοιχειωδώς έξυπνος άνθρωπος (ή έστω κάποιος που έχει πρόσβαση στο Youtube)μπορεί να καταλάβει τι σκοπούς εξυπηρετούν στη σάπια κοινωνία μας.Αυτό που με ξενερώνει και με μειώνει σαν άτομο είναι ότι ετσιθελικά αυτοί οι τύποι (είτε φοράνε κράνη και κρατάνε ασπίδες,είτε φοράνε κράνη και κρατάνε μολότοφ) όταν αποφασίσουν να διαλύσουν τη συγκέντρωση,θα το κάνουν χωρίς να υπολογίσουν ούτε τις Συνταγματικές ελευθερίες ούτε τις ανθρώπινες ζωές που βάζουν σε κίνδυνο.

Αυτό όμως που με θλίβει πιο πολύ απ όλα,είναι ότι αυτή η νομοτέλεια που έχει δημιουργηθεί,η νταβατζιλίδικη διάλυση των πορειών δηλαδή,από παρακρατικούς,ΜΑΤ και βλαμμένους έχει φτάσει να μας φαίνεται τόσο μα τόσο αναμενόμενη και φυσιολογική.

Υ.Γ1:Κ Βασούλα Παπανδρέου με συγκινήσατε βαθύτατα με τις δηλώσεις σας.Ποια Θεατρική σχολή έχετε τελειώσει;

Y.Γ2:Εσείς «μπαχαλάκηδες» ή όπως αλλιώς θέλετε.Το να εκτοξεύετε αδιακρίτως στο πλήθος πέτρες,ήταν πολίτικη κίνηση;Αν ναι,τότε κι εγώ μια φόρα πήγα να γίνω θύμα της πολιτικής σας.Μόνο που τότε πέτρες στο πλήθος πέταγαν «οπαδοί» ομάδας.Αλλά τι λέω,εσείς είστε κάτι εντελώς διαφορετικό.Ζώα.

About Jonathan Livingston

when all is one an one is all, to be a rock an not to roll... Jonathan Livingston@twitter : http://goo.gl/iQnmH
This entry was posted in Jonathan Livingston. Bookmark the permalink.

1 Response to Συγκέντρωση Συντάγματος 20ης Οκτώβρη ή Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

  1. Ο/Η Belinda λέει:

    Είσαι αρκετά επικριτικός με τους μπαχαλάκηδες κ με το δίκιο σου όταν απευθύνεσαι στους παρακρατικούς.Απλά είναι κ αυτά τα πιτσιρίκια,που πάνε κ χώνονται στα μπάχαλα,χωρίς να συνειδητοποιούν το τι προκαλούν,τον κόσμο που στέλνουν σπίτια τους κ διαλύουν την πορεία.Το αίμα τους βράζει κ νοιώθουν πως έτσι αντιδρούν.
    Επίσης καλό είναι να αναφέρεις το μισό εκατομμύριο κόσμο που μαζεύτηκε να διαμαρτυρηθεί για το ξεπούλημα της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού.Ξέρω πως ήθελες να σχολιάσεις τα μπάχαλα κ τις επιπτώσεις που έχουν για την πορεία,απλά ας διαδοθεί κ το πλήθος,πέραν του μπάχαλου στο τέλος.Το ίδιο λάθος (μάλλον σκόπιμα) κάνουν κ τα ΜΜΕ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s