Εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία του καρκινοπαθή φίλου του

Ο Nachu Bhatnagar έχει καρκίνο τελικού σταδίου και ένας φίλος του απευθύνθηκε στο Reddit για να του κάνει έκπληξη…
…και να κάνει πραγματικότητα αυτό που ήθελε πολύ.

Ο Bhatnagar επιθυμεί διακαώς να μάθει πως τελειώνει η σειρά βιβλίων του Harry Turtledove «The War That Came Early» αλλά αυτό θα γίνει γνωστό τον Ιούνιο και μη γνωρίζοντας εάν θα ζει μέχρι τότε, ο φίλος του πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Αρχίζοντας μια συζήτηση, στην εν λόγω ιστοσελίδα κοινωνικής που αφορά τις ειδήσεις, ο φίλος του δημοσίευσε ένα μήνυμα στην κοινότητα του Reddit: «Ο φίλος μου έχει καρκίνο τελικού σταδίου και μπορεί να έχει πεθάνει μέχρι τον Ιούνιο. Προσπαθώ να εκπληρώσω μια από τις τελευταίες του επιθυμίες. Μπορώ με κάποιο τρόπο να βρω ένα αντίγραφο ενός βιβλίου που ακόμα δεν έχει εκδοθεί;» και επισύναψε ένα γράμμα προς τον συγγραφέα.

«Είναι καθήκον μου ως φίλος να κάνω ό,τι μπορώ για να εκπληρώσω τις τελευταίες επιθυμίες του Bhatnagar. Μπορείτε να του στείλετε αντίγραφα των εναπομεινάντων βιβλίων; Κατανοώ το ρίσκο που ενέχει αυτό αλλά ο φίλος μου χρειάζεται μια καλή τύχη και καλοσύνη για να ισορροπήσει μέσα του αυτό που περνάει και δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο που να μπορεί να το κάνει αυτό καλύτερα από εσάς, τον αγαπημένο του συγγραφέα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έτσι, η αποστολή του νεαρού στέφθηκε από επιτυχία καθώς ο συγγραφές του έστειλε ένα αντίγραφο του βιβλίου που θα εκδοθεί πολύ αργότερα ενώ συμφώνησε να μιλήσει στον Bhatnagar και να του δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την υπόλοιπη σειρά βιβλίων.

About Taz

Together we stand, divided we fall...
This entry was posted in Νέτα.. Σκέτα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s