«ανθρωπάκια…..»

Πολλές φορές έχουμε αφήσει στη ζωή μας να μπουν διάφοροι άνθρωποι. Από αυτούς αν εξαιρέσεις τους «κολλητούς» μας, τους υπόλοιπους ανάλογα με την ψυχική μας κατάσταση κρίνουμε το αν θα τους κρατήσουμε δίπλα μας, ποιους απλά θα τους θεωρούμε γνωστούς και ποιους θα διαγράψουμε εντελώς.

Τις περισσότερες  φορές η κρίση μου δε με πρόδιδε, όμως είναι και αρκετές οι φορές που «έσπασα» τα μούτρα μου.

Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που ακόμα και την ίδια σου τη ζωή να τους χαρίσεις, την ψυχή, την καρδιά σου εκείνοι μένουν ανικανοποίητοι, ζητούν πάντα κάτι παραπάνω. Δεν μπορείς με τίποτα και ποτέ να τους ευχαριστήσεις και δεν εκτιμούν ποτέ όλα όσα κι αν κάνεις γι’ αυτούς. Άνθρωποι που θα τους χαρακτήριζα με πολύ ευγένεια αχάριστους και αγνώμονες.

Όσο κι αν προσπαθώ να τους καταλάβω δεν μπορώ, ζητούν τα πάντα και κρύβονται πίσω από μάσκες φοβούμενοι να δώσουν το ελάχιστο από το φόβο τους μόνο και μόνο για να μην χάσουν τίποτα από τον εαυτό τους. Σπάνια θα γελάσουν με τη χαρά σου, ενώ συνήθως χαίρονται με την αποτυχία και τη λύπη σου, δεν πρόκειται να σε επιβραβεύσουν ποτέ για την επιτυχία σου, γιατί είναι τόσο «λίγοι» και ανασφαλείς που δεν μπορούν ποτέ εκείνοι να πάρουν καμία απόφαση να ρισκάρουν ή να διεκδικήσουν τίποτα. Απλά ζητάνε τα πάντα από τους άλλους.

Όσο καλή θέληση πιστεύω να έχει κάποιος για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους να δουν τα λάθη τους, νομίζω ότι είναι χαμένος και άδικος χρόνος και κόπος. Δεν μένεις και δεν επενδύεις σε τέτοιους ανθρώπους,……… Τους προσπερνάς, προχωράς και τους καταχωρείς στο βιβλίο της ζωή σου μόνο και μόνο σαν παράδειγμα αποφυγής για την επόμενη φορά που θα βρεθούν όμοιοι τους στο πέρασμα της ζωής σου!!!

This entry was posted in Αταξινόμητα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s