«Έτσι γαμάνε οι γείτονες αυτών που σας χρωστάνε»

Μεγάλη χαρά σκόρπισε στους Έλληνες η νίκη της Ιταλίας επί της Γερμανίας για το 2012. Οι Ιταλοί τα κατάφεραν καλύτερα από την εθνική μας, απέκλεισαν τους Γερμανούς και ενθουσίασαν τους Έλληνες.

Μιας και η Ιταλία τα πηγαίνει καλύτερα από την Ελλάδα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην πολιτική, ίσως θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε και σε αυτόν τον τομέα τις χαρές που παίρνουμε από τους άλλους.

Για παράδειγμα, θα μπορούσε η ελληνική κυβέρνηση να αναθέσει στον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι να εκπροσωπεί την Ελλάδα στις συνόδους κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σίγουρα θα τα καταφέρει καλύτερα.

(Με αφορμή το σχόλιο «Έτσι γαμάνε οι γείτονες αυτών που σας χρωστάνε» που έγραψα χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του αγώνα Γερμανία-Ιταλία, στα social media και γνώρισε μεγάλο σουξέ, να κάνω μια διευκρίνιση: όταν γράφω ένα μικρό σχόλιο ή ένα σύνθημα στα social media, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ενστερνίζομαι – πολλές φορές είναι διπλής ανάγνωσης ή μόνο ένα λογοπαίγνιο. Αυτό οι έξυπνοι άνθρωποι το καταλαβαίνουν. Οι καθυστερημένοι και οι ξινοί, όχι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ τα social media καταπληκτικό εργαλείο και χώρο ενημέρωσης αλλά -τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά-το πιο γοητευτικό τους σημείο είναι ότι είναι τρομερά διασκεδαστικά. Γελάω πάρα πολύ. Και μου αρέσει να γελάω. Αν δεν γελούσα, δεν θα τα χρησιμοποιούσα.)

pitsirikos.net

About Jonathan Livingston

when all is one an one is all, to be a rock an not to roll... Jonathan Livingston@twitter : http://goo.gl/iQnmH
This entry was posted in Είδαμε κι ακούσαμε. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s