Εν μέσω κρίσης η πρώτη σχολή… πορνείας στη Ισπανία είναι γεγονός

prostitutionΜε 100 ευρώ δίδακτρα και μία εβδομάδα μαθημάτων, η πρώτη σχολή πορνείας στην Ισπανία υπόσχεται σίγουρη επαγγελματική επιτυχία σε άνδρες και γυναίκες.
Ηδη 95 μαθητές έχουν εγγραφεί στο Trabajo Ya! (Δουλειά τώρα) στη Βαλένθια και έχουν παρακολουθήσει «τα βασικά μαθήματα στην επαγγελματική πορνεία με τη μέγιστη εχεμύθεια», όπως διαφημίζουν οι ιδιοκτήτες της σχολής.
Δεν έχει όμως λίγους μήνες που λειτουργεί και απειλείται με λουκέτο. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και σε μια χώρα που πλήττεται σοβαρά από αυτήν τοπικοί παράγοντες και ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι το να διδάσκεται πώς μπορεί κανείς να πουλήσει το σώμα του προάγει την πορνεία.

«Αυτή η σχολή εκμεταλλεύεται τις γυναίκες που παλεύουν να επιβιώσουν από την κρίση και που ίσως μπουν στον πειρασμό. Είναι απαράδεκτο», τονίζει η Εστέρ Λόπες Μπαρσελό, βουλευτής του κόμματος Ενωμένη Αριστερά στη Βαλένθια. Οι εισαγγελείς πάλι έχουν αντίθετη άποψη. Από νομικής απόψεως τουλάχιστον, επισημαίνουν, δεν προκύπτει καμία παρανομία, δεδομένου ότι η σχολή δεν διαφημίστηκε σε ανηλίκους ούτε διαπιστώθηκε το έγκλημα της μαστροπείας.

theinsider

 

 

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, υπό τη μορφή σεμιναρίου, μαθητές και των δύο φύλων εντρυφούν στο «Κάμα-Σούτρα», μαθαίνουν να χειρίζονται σεξουαλικά βοηθήματα και ενημερώνονται για τις καλύτερες στάσεις που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες τους. Στο πρόγραμμα προβλέπονται δύο ώρες καθημερινών θεωρητικών μαθημάτων, αλλά και «πρακτικές συνεδρίες για εγγυημένη επαγγελματική σταδιοδρομία».

«Στόχος είναι να δώσω στον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα έναν οδηγό», λέει στους βρετανικούς «Τάιμς» ο Μπρένταν Μοράλες, εξηγώντας για ποιον λόγο αποφάσισε να διδάξει όσα έχει μάθει από την οκταετή εμπειρία του. «Η πορνεία εξακολουθεί να είναι ταμπού στην Ισπανία, όμως όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι υφίσταται. Θέλω να ενημερώσω τις γυναίκες και τους άνδρες που εκδίδονται, ώστε να μην εξαρτώνται από κανέναν», προσθέτει.

About Jonathan Livingston

when all is one an one is all, to be a rock an not to roll... Jonathan Livingston@twitter : http://goo.gl/iQnmH
This entry was posted in Είδαμε κι ακούσαμε and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s