Γάτα «οικο-πολεμιστής» ανακυκλώνει και εξοικονομεί ενέργεια (δείτε το video)

Μεγαλύτερη περιβαλλοντική συνείδηση από τους περισσότερους ανθρώπους έχει ο Νόρμαν, ο «οικολογικός πολεμιστής»που κάνει θραύση στο YouTube.Ο Νόρμαν περνά μεγάλο μέρος της ημέρας του προσπαθώντας να σκεφτεί πώς θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ «σαρώνει» το σπίτι ψάχνοντας για «πράσινες» μικροαλλαγές που θα μπορούσε να κάνει.

Είναι η πρώτη γάτα που εξερευνά την ηλιακή και την αιολική ενέργεια και εφαρμόζει  πρακτικές λύσεις για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

Τον απασχολεί το πρόβλημα της διαχείρισης αποβλήτων και ως εκ τούτου χρησιμοποιεί οικολογικές τσάντες μακράς διάρκειας, βγάζοντας για πάντα από τη ζωή του τις πλαστικές σακούλες.

Επιπλέον, ο Νόρμαν μετατρέπει παλιά αντικείμενα σε γατο – παιχνίδια και στο σπίτι του εφαρμόζει αυστηρό πρόγραμμα ανακύκλωσης.Σημειώνεται επίσης ότι τον απασχολεί το πρόβλημα της κατασπατάλησης υδάτινων πόρων, ενώ οι λιχουδιές που τρώει είναι αποτέλεσμα βιώσιμης αλιείας.

Ο «οικολογικός πολεμιστής» εντάσσεται στη διαφημιστική εκστρατεία του «Loblaws», της μεγαλύτερης αλυσίδας παντοπωλείων στον Καναδά, η οποία δεσμεύτηκε για 100% βιώσιμα θαλασσινά μέχρι το 2013 αλλά και για την υιοθέτηση πολλών «πράσινων» πολιτικών με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Πηγή: http://ecozhn.com

This entry was posted in Παράξενα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s