Ένα εστιατόριο διαφορετικό από τα συνηθισμένα…

Ο λόγος για το φιλανθρωπικό εστιατόριο όνοματι Soul Kitchen, το οποίο βρίσκεται στο New Jersey της Αμερικής, ιδιοκτησίας Jon Bon Jovi, αγαπημένου ροκ σταρ της δεκαετίας του ’90.
Σε αυτό το εστιατόριο δεν ίσχυει τίποτα από όσα ξέραμε ως ώρας. Το μενού δεν έχει τιμές και ο καθένας μπορεί να πληρώσει είτε μέσω δωρεάς, είτε μέσω εθελοντικής εργασίας για την κάλυψη του κόστους του γεύματος. Αυτό σημαίνει οτι αν κάποιος δεν είναι σε θέση να πληρώσει, κερδίζει το γεύμα του μέσω εθελοντικής εργασίας.

Το μένου περέχει γκουρμέ γεύματα βασισμένα στην αμερικάνική κουζίνα με υλίκα που προέρχονται από τον βιολόγικό κήπο του εστιατορίου.

Η κίνηση αυτή είναι μια προσπάθεια από  την Jon Bon Jovi Soul Foundation για την καταπολέμηση της φτώχειας σε μια εποχή που η ανεργία μαστίζει και τα περισσότερα νοικοκυριά ζουν κάτω από το όριο της αυτής. Το εστιατόριο λειτουργεί ως κοινότητα από άτομα που καθοδηγούν τους εθελοντές, προσφέροντας τους όχι μόνο τροφή αλλά και επαγγελματική κατάρτιση.

Το Soul Kitchen, είναι μια ανάσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας, ένα ”γεύμα για τη ψυχη” σε αυτους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχει ελπίδα!Hope is delicious!!!

Πηγή: ecozhn.com

This entry was posted in Είδαμε κι ακούσαμε and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s