ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή Ελλήνων καλλιτεχνών, διοργανώνει η «Φωνή της Ελλάδας» την Τρίτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 20.00, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ) «Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο».

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος οι καλλιτέχνες: Νίκος Ζούδιαρης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Απόστολος  Ρίζος και  Λάκης Χαλκιάς, μαζί με τους μουσικούς Γρηγόρη Πολύζο (πιάνο), Μιχάλη Πορφύρη (τσέλο), Θάνο Γκιουλετζή (βιολί) και Μανώλη Καραντίνη (λαϊκά έγχορδα). Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο studio C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι της «Φωνής της Ελλάδας»  Έλενα Καραγιάννη και Νατάσα Βησσαρίωνος .

Το μήνυμα της συναυλίας θα φτάσει στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο μέσα από την απευθείας μετάδοση της συναυλίας από τις συχνότητες της «Φωνής της Ελλάδας» στα ερτζιανά και το διαδίκτυο. Η συναυλία θα μεταδοθεί επίσης απευθείας  από το Πρώτο, το Δεύτερο Πρόγραμμα, το KOSMOS, το Φιλία, αλλά και τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ, καθώς και διαδικτυακά, μέσα από την υπηρεσία Webradio στο www.ert.gr .

Στόχος του πιλοτικού προγράμματος «Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο» είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλεγγύης, για να καλυφθούν οι ανάγκες έξι ειδικών σχολείων που εδρεύουν στο Περιστέρι και τριών συστεγαζόμενων στο Αιγάλεω, το Ίλιον και το Πέραμα.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν τη στήριξή τους στο βαθμό και τη συχνότητα που οι ίδιοι επιθυμούν, συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών των συγκεκριμένων σχολείων σε εξοπλισμό, όπως εκπαιδευτικό υλικό, τεχνολογικά μέσα, ιατρικό υλικό, ειδικό λεωφορείο για τη μεταφορά των μαθητών κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε και να προσφέρετε μπορείτε να βρείτε στη σελίδα  της ερτ ert.gr όπου μπορείτε επίσης να βρείτε κι έναν αναλυτικό πίνακα με τα σχολεία που έχουν ενταχθεί στο πιλοτικό πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο» και τις ανάγκες τους σε υλικοτεχνική υποδομή κατά είδος.

This entry was posted in Επικαιρότητα, Είδαμε κι ακούσαμε and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s