Λουκέτο σε 80 θέατρα στην Αθήνα

Ομαδικά λουκέτα θα αρχίζουν να μπαίνουν σε σκηνές της πόλης όπου ανεβαίνουν θεατρικές παραστάσεις, στο πλαίσιο του πρωτοφανούς στα χρονικά ελέγχου νόμιμης και ασφαλούς λειτουργίας τους. Την επιχείρηση θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αθηναίνων όπως αποκαλύπτει η Ελευθεροτυπία.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα έχουν ανθήσει οι θεατρικές σκηνές, όχι μόνο σε αμιγώς θεατρικούς χώρους αλλά και σε club ή πολυχώρους. Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου όμως, δεν πληρούν όλοι αυτοί οι χώροι τις απαραίτητες προϋποθέσεις και έτσι έχουν αρχίσει ήδη να θυροκολλούνται σε κάποιους εξ αυτών αποφάσεις που προειδοποιούν ότι θα σφραγιστούν τον επόμενο μήνα. Οι σκηνές αυτές έχουν το περιθώριο να υποβάλλουν ένσταση πριν το οριστικό σφράγισμα.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων που σαρώνει 80 αθηναϊκές θεατρικές σκηνές σε έναν πρωτοφανή έλεγχο προϋποθέσεων νόμιμης και ασφαλούς λειτουργίας τους. Ήδη έχει θυροκολλήσει σε κάποιες εξ αυτών την απόφαση να σφραγιστούν εντός του Απριλίου.

Σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ  επόμενος στόχος του δήμου θα είναι τα bar theatre, πολλά εκ των οποίων δεν τηρούν στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας.

iefimerida.gr

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s