Ο χρόνος…|της Ευανθίας

Φόραγα καινούριο ρολόι, μ’αυτό είπαμε θα μετράμε μόνο τις χαρούμενες στιγμές.

Αυτό θα μας πάει όσο πιο γρήγορα μπορεί σ’αυτό που ονειρευόμαστε….μια νέα ζωή, μια καινούρια αρχή, μια καινούρια καρδιά που θα χτυπάει σε ροζ και χρυσά χρώματα, με έναν γαλήνιο ρυθμό όπως το καινούριο μου ρολόι.

Πόσο γρήγορα μπορεί άραγε να κάνει το χρονο να τρέξει, το κοίταγα κάθε μέρα  και το παρακάλαγα να τρέξει, να πάει όσο πιο γρήγορα μπορεί…και κείνο συνέχιζε να χτυπάει και να μετράει ήρεμα σα να ήθελε να μου δείξει ότι πρέπει να κόψω, να ελλατώσω τους ρυθμούς μου και να απολαύσω την κάθε μου στιγμή σα να είναι μοναδική.

Πόσο περίεργος είναι τελικά αυτός ο χρόνος. Μέσα σε μια στιγμή μπορούν να γκρεμιστούν και να χτιστούν τα πάντα. Ανθρώπους και πράγματα που πίστεψες να αναιρεθούν στο λεπτό και ξαφνικά να συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι τίποτα, ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή και όσο κι αν προσπαθείς να είσαι αληθινός τελικά να μοιάζεις ψέμμα.

Λυπάμαι πολύ, όσο κι αν το κοιτάω πια το ρολόι δε μοιάζει να κουνιέται. Δε φταίει το ρολόι, φταίει που ο χρόνος σταμάτησε να χτυπάει μέσα μου…..όλα μοιάζουν παγωμένα, τι νόημα έχει πια ο χρόνος να τρέξει γρήγορα, για ποιο πράγμα τελικά παλεύω κι αναρωτήθηκε ποτέ κανείς το πόσο κουράστηκα……..

Το έβαλα στο ντουλαπάκι μαζί με τα άλλα…δεν έχει νόημα τώρα, δεν μπορώ να μετρήσω τίποτα χαρούμενο.  Το υποσχέθηκα όμως στον ευατό μου ότι θα το ξαναφορέσω, όταν καταφέρω να κάνω το χρόνο πάλι να μετράει μέσα μου!!

This entry was posted in Τα δικά μας κείμενα. and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ο χρόνος…|της Ευανθίας

  1. Ο/Η brandnewforu λέει:

    to roloi kamia fora ftiaxnei k mono tou..

  2. Ο/Η Ευανθία λέει:

    Μακάρι…. 🙂

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s