Εάλω η Πόλις… |του Sheldon

Εάλω η Πόλις.

Υπάρχουν πόλεις που είναι πολύ ωραίες και για αυτό πρέπει να προστατεύονται από ισχυρά τείχη και κάλους στρατιώτες. Έτσι και η Πόλη μου λοιπόν χτισμένη με τόσο κόπο και ιδρώτα έπρεπε να προστατεύεται από πολύ πολύ καλά τείχη και πολύ μα πολύ καλούς στρατιώτες. Έτσι και έγινε για πολύ καιρό… πολλές πολιορκίες, πολλές προδοσίες  και πολλά τα πάθη του Άρχοντα της αλλά κράτησε για πολλά χρόνια μακριά τον εχθρό…

Λίγους μήνες πριν ο Άρχοντας παίρνει την απόφαση να γίνει πιο αυστηρός και πρώτα από όλα με τον εαυτό του. Έτσι αποφασίζει να μην επιτρέπονται η μετακινήσεις εκτός Πόλης πλην εξαιρέσεων. Την ίδια όμως στιγμή αποφασίζει να κάνει τα τείχη ακόμα πιο ισχυρά γιατί κάποια στιγμή θα υπήρχε νέα επίθεση.

Η επίθεση όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να έρθει… Και όταν ήρθε ήταν τρομακτική. Αλλά η Πόλη μου κράτησε, κράτησε για μέρες. Βομβαρδισμοί στα τείχη επί μέρες και όμως δεν έπεφτε. Δυστυχώς όμως μια ξεχασμένη μικρή πύλη στο πίσω μέρος της Πόλης και αυτό ήταν “ Εάλω η Πόλις ”.

Η ερώτηση είναι αν θα υπάρξει η ακολουθητέα σφαγή. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί αυτό αλλά σημασία έχει ότι η Πόλη έπεσε και το τείχος καταστράφηκε. Ένα τείχος τόσο καλοσχεδιασμένο και δυνατό και όμως έπεσε.

Τι θα γίνει τώρα; Πρέπει να πάρουμε πίσω την Πόλη μου και να τα ξαναφτιάξουμε όλα από την αρχή. Ξεκινάμε σχεδιασμό από σήμερα λοιπόν.

Καλή μας τύχη λοιπόν γιατί θα χρειαστεί…

Καλύτερα τείχη και λιγότερες πίσω πόρτες (καμία δηλαδή)…

 

Με αγάπη,

Sheldon!

This entry was posted in Τα δικά μας κείμενα.. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s