Έι ψιτ εσυ..’ασε τα λόγια και ΖΗΣΕ!!! | της taracito

Zoe

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα……κάθεσαι καλό μου μυαλό και ψάχνεις, ψάχνεις, ψάχνεις…Είσαι το μαυλό μου και με ζάλισες το καταλαβαίνεις? Δεν σε αντέχω άλλο με τις συζητήσεις σου , τις θεωρίες, τις θεωρίες για τις θεωρίες,  τις υποπεριπτώσεις των θεωριών, τις πιθανές εξαιρέσεις των θεωριών και των υποπεριπτώσεών τους….ΣΤΟΠ!!!!!! Όχι άλλο κάρβουνο…Δεν αντέχω άλλο.

Αναλύουμε, αναλύουμε  και τελικά ξεχνάμε τι θέλουμε. Ξεχνάμε το νόημα και τελικά δε ζούμε. Σημασία φιλαράκο δεν έχει να το σκεφτείς και να το συζητήσεις, σημασία έχει να το ζήσεις την ώρα που η γεύση του ακόμα σου γαργαλάει τον ουρανίσκο, την ώρα που η μυρωδιά του σε έχει ζαλίσει και την ώρα που τα χέρια σου τρέμουν και το μυαλό σου κολλάει. Μετά…κάτσε εσύ και ανάλυε τι πήγε λάθος, τι έκανες λάθος, τι τι τι.

Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτούμε τα πράγματα όπως έχουν. Οι άμυνές μας μας σπρώχνουν να βρούμε δικαιολογίες ή να ψάξουμε ποιος άλλος έπαθε κάποτε ό,τι και εμείς για να νιώσουμε ότι «έτσι είν’αυτά».

Όχι φιλαράκο…το θέμα δεν είναι να το ψάχνεις μετά! Το θέμα είναι να είσαι εκεί, να νιώθεις το χέρι που σε χάιδεψε ή σε χαστούκισε, να βλέπεις τη βροχή και όχι μόνο το ουράνιο τόξο μετά, να τρως το παγωτό και να μην περιμένεις αν θα σου αρέσει το δώρο μετά…εσένα σου άρεσε πιο πολύ απ’ όλα το παγωτό!!!

Γι’ αυτο άσε τις θεωρίες, σήκω, γίνε όμορφος,βγες έξω και τρέξε….

‘Επεσες? Το ζήτημα είναι να σηκωθείς και να ξαναπερπατήσεις και σε λίγο θα δεις…θα τρέχεις πάλι, πιο σιγά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα και πιο γρήγορα και που ξέρεις..κάτι μου λέει ότι σε λίγο θα τρέχουμε πολλοί μαζί….

Και μετά σ’ το υπόσχομαι, θα σου πάρω και παγωτό!!!

This entry was posted in Τα δικά μας κείμενα. and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s