Να μου θυμίσεις που μένεις…|της Bluebubbles

Μου άνοιξες το παράθυρο για να βγω και βγήκα. Φορούσα ακόμα τις πυτζάμες μου αλλά δεν το πρόσεξες. Ξέχασα να πάρω τα γυαλιά μου. Θ’ακολουθήσω το φως. Νομίζω πως δεν φορώ ούτε παπούτσια. Ανάθεμα, ήμουν σίγουρη ότι θα μου το θύμιζες. Θα περπατώ προσεκτικά. Το παράθυρο ήταν λίγο ψηλά αλλά έβαλα μια καρέκλα και το έφτασα. Ουφ ευτυχώς. Χτύπησα λίγο το γόνατο μου αλλά θα μου περάσει, μην ανησυχείς. Αλήθεια, ανησυχείς; Συγνώμη δεν θα το κάνω ξανά. Φταίει που το άνοιγμα ήταν λίγο στενό και δεν χωρούσα, μα τα κατάφερα. Μάλλον μπορώ και μόνη. Όχι όχι φυσικά και όχι. Άφησα πίσω τα κλειδιά μου, θα μου ανοίξεις; Όχι δεν θ’αργήσω αλλά μην με περιμένεις.

Βγήκα, το φως το βλέπω με δυσκολία. Μην ανησυχείς. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι θα χάσω το δρόμο μας. Μου θυμίζεις πού μένεις; Τελευταία φορά σου το υπόσχομαι. Σου είπα ότι θα περπατώ προσεκτικά αλλά άθελα μου, τα πόδια μου τρέχουν. Όχι όχι το γόνατο μου δεν πονά. Ναι είναι παράξενο. Θα σου έλεγα να έρθεις μαζί αλλά τα μαλλιά μου είναι αχτένιστα και ντρέπομαι. Άσε που φοράω τις πυτζάμες μου.

Βρήκα μια πόρτα, είναι στενή μα νιώθω ότι θα χωρέσω. Σ’ευχαριστώ, ναι πέρασα. Ξέχασα ν’αφήσω σημείωμα. Άραγε σου έχω ξαναγράψει; Θέλω να σου πω ότι δεν βρίσκω τα κλειδιά μου γι’αυτό θα μείνω εδώ. Σου έχω μαγειρέψει, να φας.

Να ανησυχείς.

This entry was posted in Τα δικά μας κείμενα. and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Να μου θυμίσεις που μένεις…|της Bluebubbles

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s