Μονταζιέρα και στη Βουλή;

«Μονταζιέρα και στη Βουλή! Άκυρη και πλασματική διαδικασία ψηφοφορίας στην Επιτροπή για τον Κώδικα Δικηγόρων, έκδοση πλαστών πρακτικών». Αυτή είναι η διατύπωση με την οποία επέλεξε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ζωή Κωνσταντοπούλου να περιγράψει τη χθεσινή ψηφοφορία στην επιτροπή της Βουλής για την ψήφιση του νέου Κώδικα των Δικηγόρων. Και το video  φαίνεται να την επιβεβαιώνει.

Η πλήρης δήλωση της κυρίας Κωνσταντοπούλου φιλοξενήθηκε σε κάποια –μάλλον λιγοστά- ενημερωτικά site. Για τα υπόλοιπα ΜΜΕ προφανώς δεν αποτελεί είδηση η ευθεία κατηγορία περί νοθείας από τους πολιτικούς μας εκπροσώπους εντός του «ναού της Δημοκρατίας».

Η πρωινή δήλωση της κυρίας Κωνσταντοπούλου μάς θορύβησε σε σχέση με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε κατά την ψήφιση του σχεδίου νόμου. Έτσι, αναζητήσαμε το βίντεο. Και είδαμε μια ψηφοφορία δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας! Να αναμένουμε και τα πρακτικά ή είμαστε ήδη στον πάτο;

ΔEITE TO VIDEO: 

blog

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.