Έληξε η απεργία στο ΕΚΠΑ, λέει το ΔΣ των διοικητικών υπαλλήλων

4E794B38ACF749245329844132E904BF

«Η απεργία έχει λήξει» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μετά την αντιπαράθεσή τους την Τετάρτη με τους εκπροσώπους της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, που έθεσαν θέμα μομφής κατά του προεδρείου του συλλόγου και ζήτησαν συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου, από το ΔΣ του συλλόγου εκδόθηκε σκληρή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι «όσοι δεν προσέρχονται στην εργασία τους αναλαμβάνουν και την ευθύνη».

Κατόπιν αυτού θεωρείται βέβαιο πλέον, μετά και τη σχετική απόφαση της Συγκλήτου του Ιδρύματος, ότι τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, «το ΔΣ του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση συζήτησε τα θέματα που προκύπτουν, μετά τη χθεσινή συγκέντρωση που δεν είχε όμως απαρτία συνέλευσης, καθώς επίσης και το μέγα θέμα που δημιουργείται από παράπονα συναδέλφων σχετικά με τη συμπεριφορά της ‘απεργιακής επιτροπής’ αποφάσισε:

α. να ενημερώσει τους συναδέλφους ότι το προεδρείο του Συλλόγου δεν μετέχει σε κάποια ‘απεργιακή επιτροπή’, ούτε γνωρίζει ονόματα συναδέλφων που μετέχουν σ’ αυτή.

β. καταδικάζει τις αντικαταστατικές συμπεριφορές οι οποίες στοχοποιούν συναδέλφους και οδηγούν σε διασπαστικές κινήσεις».

About Jonathan Livingston

when all is one an one is all, to be a rock an not to roll... Jonathan Livingston@twitter : http://goo.gl/iQnmH
This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s