Δημιουργεί ξανά τις γαμήλιες φωτογραφίες με την κόρη του μετά την απώλεια της συζύγου του

Όταν ο Μπεν και η Άλι παντρεύτηκαν το 2009, είχαν μόλις αγοράσει το καινούριο τους σπίτι. Άρπαξαν έτσι την ευκαιρία να τραβήξουν στο άδειο σπίτι τις γαμήλιες φωτογραφίες του. Τεσσεράμιση χρόνια αργότερα, μέτα το τραγικό θάνατο της Άλι απο καρκίνο στην ηλικία των 31 το 2011, ο Μπεν και η κόρη τους, Ολίβια, ετοιμάστηκαν να μετακομίσουν σε καινούριο σπίτι, αλλά ήθελαν να αποχαιρετήσουν το παλιό. Έτσι ξαναζωντανέψουν αυτές τις ιδιαίτερες φωτογραφίες από το γάμο του Μπεν και της Άλι σαν ένα τρόπο για να θυμούνται τις ευτυχισμένες μέρες.

luben.tv

http://imgur.com/gallery/t3IzJ

This entry was posted in Παράξενα. Bookmark the permalink.

2 Responses to Δημιουργεί ξανά τις γαμήλιες φωτογραφίες με την κόρη του μετά την απώλεια της συζύγου του

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει να αρνείται την τραγική απώλεια αφού στη θέση της νεκρής γυναίκας του, βάζει το ζωντανό παιδί τους. Ο ίδιος βέβαια παραμένει (σαν ήρωας) στην ίδια θέση.
  Όσο για το παιδί, ποιος θα το προστατέψει από τη φαντασίωση του πατέρα του, ο οποίος την τοποθετεί στη θέση της γυναίκας του; Εάν η μητέρα ήταν ζωντανή θα είχε μια ελπίδα μέσα από τη σύγκρουση και αργότερα με την ταύτιση με τη μητέρα να φύγει την αιμομικτική θέση που τη βάζει ο πατέρας της. Τώρα όμως πως θα μπορέσει να ανταγωνιστεί και αργότερα να ταυτιστεί με μια νεκρή μητέρα;
  Είναι περίεργο για το πόσο χαριτωμένα βλέπουμε τις ψυχικές στρεβλώσεις.

  • Ο/Η anatatat λέει:

   Διαβάζοντας, αφενός, το αρχικό άρθρο με τίτλο «Life without mom» από την ξένη σελίδα http://imgur.com/gallery/t3IzJ κι αφετέρου όλα τα σχόλια των αναγνωστών που ακολούθησαν, προβληματίστηκα πολύ. Σίγουρα οι εικόνες εκ πρώτης όψεως φαίνονται όμορφες και συγκινητικές, ωστόσο, γιατί ένας πατέρας να βάζει σ’ αυτή τη διαδικασία το μικρό παιδί του; Στις εικόνες του αρχικού άρθρου υπάρχουν και λεζάντες με ορισμένες επεξηγήσεις. Και πάλι όμως, ποιος ο σκοπός, ποιο το κέρδος και ποιος ο τόσο σημαντικός λόγος να γίνει κάτι τέτοιο; Δεν κατανόησα τα κίνητρα του πατέρα αυτού αλλά όσο αθώα κι αν το έπραξε, προσωπικά μου έβγαλε κάτι άρρωστο. Μπορεί η σκέψη μου να μην έφτασε τόσο μακριά όπως η δική σου, παρ’ όλα αυτά ο προβληματισμός παραμένει. Και λάθος μου που δεν τον εξέφρασα στην αναδημοσίευση αυτή. Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s