Όλο και περισσότεροι διαρρήκτες επιλέγουν preety collant στη «δουλειά» | του shinebarber

athens_fifteen_c

Μετά το preety bra, το preety dress και το preety pants, η diamant Α.Ε φέρνει ένα νέο επαναστατικό προϊόν το οποίο αναμένεται να αλλάξει για πάντα το τοπίο του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα.

Πρόκειται φυσικά για το preety collant, ενα εξαιρετικά ανθεκτικό καλσόν φτιαγμένο εξ ολοκλήρου απο μίθριλ, απο το ίδιο υλικό δηλαδή που ήταν κατασκευασμένο το πουκάμισο που φορούσε ο Φρόντο στην συντροφιά του δαχτυλιδιού.

Το preety collant δεν σκίζεται, δεν χάνει πόντους, δεν ζαρώνει, δεν ξεχειλώνει, φοριέται πανεύκολα και είναι πολύ ελαστικό, είναι αλεξίσφαιρο, ενώ ταυτόχρονα είναι ελαφρύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κράνος, πράγμα που το κάνει εξαιρετικά δημοφιλές στους κύκλους των διαρρηκτών και των ανθρώπων της νύχτας γενικότερα.

Θύματα διαρρήξεων αναφέρουν πως πετούσαν βάζα και άλλα βαριά αντικείμενα στους κακοποιούς αλλά εκείνα απλώς έκαναν γκελ στο preety collant και γυρνούσαν ξανά προς το μέρος τους καθιστώντας έτσι τον διαρρήκτη άτρωτο.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα το διαφημιστικό, το παρήγγειλα αμέσως. Με το preety collant δεν έχω να φοβηθώ τίποτα σε συμπλοκές με αστυνομικούς ή αγανακτισμένους συνταξιούχους με δίκανο» εξομολογείται ο Μπάμπης ο σουγιάς.

Η ελληνική αστυνομία είναι ανάστατη απο τον νέο τρόπο με τον οποίο προστατεύεται το οργανωμένο έγκλημα και η κυβέρνηση ετοιμάζει ήδη εξοπλιστικό πρόγραμμα με το οποίο η χώρα θα προμηθευτεί διατρητικές σφαίρες ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. Παράλληλα, έχει ανατεθεί στην diamant Α.Ε. να κατασκευάσει απο το ίδιο υλικό την preety salopeta, η οποία όμως δεν θα διατεθεί στο εμπόριο αλλά θα αξιοποιηθεί απο το υπουργείο προστασίας του πολίτη για την καταστολή κινητοποιήσεων, και απο το υπουργείο εθνικής άμυνας ως η νέα στολή παραλλαγής του ελληνικού στρατού.

This entry was posted in Τα δικά μας κείμενα. and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s