Ψηφίστε Animal Action!

Photo: Elaine/FlickrΗ Animal Action είναι μια από τις τέσσερις φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία του Animal Friends Insurance (βρετανική ασφαλιστική εταιρία ειδικευμένη στην ιατρική κάλυψη ζώων). Η ψηφοφορία τρέχει μέσω Facebook και η οργάνωση που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει £5.000.

Θα βοηθήσετε την Animal Action να βγει πρώτη σε ψήφους; Ένα κλικ χρειάζεται…

Παρεμπιπτόντως, είμαστε Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ στην τετράδα (οι υπόλοιπες είναι αγγλικές).

Ο ίδιος διαγωνισμός έτρεξε τον Ιούλιο του 2012 και με την δική σας βοήθεια κερδίσαμε την 2η θέση, χαρίζοντας στην οργάνωσή μας το ποσό των £2.000. Αυτή τη φορά πρέπει να βγούμε πρώτοι γιατί απλά, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα ζώα!

Το ποσό θα διατεθεί στις στειρώσεις αδέσποτων ζώων που αποτελεί βασικό πυλώνα δράσης της Animal Action.

Αν είστε στον υπολογιστή (laptop) σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα www.facebook.com/FeelGoodPark, κάντε «Like» στη σελίδα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Vote for a Charity» (Ψηφίστε για μια οργάνωση). Αυτό θα σας οδηγήσει σ’ ένα ασφαλές app (εφαρμογή) που σας επιτρέπει να ψηφίσετε την Animal Action/GAWF.

Αν είστε στο κινητό/tablet σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτή τη σελίδαwww.animalfriends.co.uk/vote-for-a-charity. Μέσω πάλι μιας ασφαλούς εφαρμογής (app), κάντε “Like” και μετά ψηφήστε την Animal Action/GAWF.

Η ψηφοφορία είναι μέχρι τέλος Αυγούστου, γι’ αυτό θα παρακαλούσαμε όλους τους φίλους μας αλλά και τους φίλους τους να μας ψηφίσουν και να το κοινοποιήσουν.

Η εύρεση χρηματικών πόρων από τις φιλοζωικές οργανώσεις είναι δύσκολη υπόθεση. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία να κερδίσουμε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων που θα κάνει τη διαφορά στη ζωή των τόσο ταλαιπωρημένων ζώων στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε όλους!

protagon.gr

This entry was posted in Είδαμε κι ακούσαμε. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s