Να φοβάσαι λίγο περισσότερο |της Bluebubbles

αρχείο λήψηςΠρώτη φορά σου γράφω κάτι και σκέφτομαι πρώτα τον τίτλο. Τίτλος,ταμπέλα ξεχασμένη απ΄το ’50,ξεχαρβαλωμένη,έχει πέσει λίγο στα δεξιά, δεν ανάβει πια το φως και ο κίνδυνος να μου πέσει στο κεφάλι εμφανίζεται σε κάθε σου ξεφύσημα. Με βρίσκεις, σε βρίσκω, κάθομαι, κάθεσαι, μου μιλάς, σε αγνοώ, σε κοιτώ,με ψάχνεις, σε χαζεύω,όμορφη είσαι.Γοητευτική. Μου ζητάς να σου μιλήσω, να σου πω για την καθημερινότητα. Κλείνω τα μάτια και βλέπω τα βιαστικά φώτα του δρόμου μου. Εκεί με αφήνεις κάθε φορά και η ασχήμια επιστρέφει στη θέση της.Μέσα μου.

Στην καθημερινότητα μου δεν χωράς. Χωράς μόνο στις προγραμματισμένες εξαιρέσεις.Δεν προστίθεται, δύσκολα αφαιρείται,δεν πολλαπλασιάζεται.Εξαιρείται.Εξαιρείσαι. Η επιθυμία σου κάπως να δεθούμε, σηκώνεται με ορμή,γίνεται ένα πελώριο κύμα σαν αυτό των ξεχωριστών μας διακοπών,παρασέρνει κάθε συνείδηση μαζί του και αφού ηρεμήσει,με κόπο φτάνει στα βαμμένα μου νύχια.Η επιθυμία μου είναι το λύσιμο. Το λύσιμο από ένα δέσιμο εξαιρετικά ανύπαρκτο.

«Μη φοβάσαι,θα φοβάμαι εγώ».Από τότε πέρασαν 3 χρόνια,2 ζωές και 36 δευτερόλεπτα φόβου και αρρώστιας.Χαμογελώ χωρίς,κλαίω με, πονάω για να,φεύγω έτσι,επιστρέφω με ανάθεμα. Πάντα επιστρέφω.Το θέμα είναι εσύ μέχρι πότε θα περιμένεις. Θα μεγαλώσω κάποτε, θα βελτιώσω τη μνήμη μου για να θυμάμαι να σου λέω κι εγώ πεθαμένες ιστορίες και θα πάψω να χαζεύω το σουρουπόφως ανάμεσα απ΄τα δέντρα.

Να πας στο διάολο.

Να ξαναγυρίσεις πριν μου λείψεις.

«Τρύπες-Καινούρια ζάλη»

This entry was posted in Τα δικά μας κείμενα. and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s