24η μοναδική μου σκέψη…|της Bluebubbles

Αγαπητό Τίποτα, καλησπέρα. Αποφάσισα σήμερα να σου γράψω. Θέλω να μάθεις από μένα ότι από ένα Τίποτα,έγινες Κάτι. Κάτι που με ζορίζει εδώ και καιρό.Υπάρχεις παντού. Στην καλημέρα μου, στο τρένο μου,στην τσάντα μου,στο βράδυ μου,στην παρέα μου,στον ύπνο μου,στην άκρη των δαχτύλων μου. Με ξενυχτάς. Είσαι εσύ η άτιμη, η δεύτερη σκέψη μου, που μονίμως προσπερνάς την πρώτη, την καλύτερη και αφήνεις περίσσιο περιθώριο στην τρίτη, στην τέταρτη, στη 18η και στην 24η σκέψη μου, να με πλησιάσουν. Ανάθεμα σου. Αφήνεις όλες μου τις σκέψεις να μου κάνουν κακό. Βλέπεις την πρώτη και την λυπάσαι.Δεν θα την ακούσει και δεν θα την πει ποτέ κανείς.

Για κανέναν λόγο. Άτιμη,αφήνεις σε όλες μου τις σκέψεις να μου κάνουν κακό. Λες και δεν  μου φτάνεις εσύ. Εσύ που ζεις σαν εμένα  όπως ακριβώς θα έπρεπε να ήμουν,αν δεν ήμουν εγώ. Υπάρχεις συνέχεια παντού.Βλέπεις μέσα από μένα και σκουραίνεις το βλέμμα μου. Ούτε το φιλί του δεν μ’αφήνεις να νιώσω.Με σπρώχνεις ,με τραβάς, μου φοράς παπούτσια και με γυρίζεις σπίτι μου. Άσε με, θέλω επιτέλους να μου λείψει το κρεβάτι το δικό του κι όχι το δικό μου.

Με περιτριγυρίζεις, ψάχνεις να βρεις μια στιγμή αδυναμίας για να κατασπαράξεις κάθε ίχνος λογικής που μου έχεις αφήσει. Είσαι 27 και ακόμη τα έχεις χαμένα. Τα έχεις χαμένα και δεν ψάχνεις καν να τα βρεις. Πρέπει να σοβαρευτείς και να μ’αφήσεις ήσυχη πια.

Και η πλημμύρα των σκέψεων, πνίγει τη φωνή μου και οι αυθόρμητες λέξεις βγαίνουν με κόπο απ’τα μάτια μου. Άσε με να φωνάζω και να ηρεμώ, μόνο με μια σκέψη.Τη δική του.

Να μην με προσπεράσεις, κατέβα να πάμε μαζί.

Αν θες άκου, «Τσανακλίδου Πεθύμησα ένα σύννεφο».

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Τα δικά μας κείμενα. and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to 24η μοναδική μου σκέψη…|της Bluebubbles

  1. Ο/Η georgeptl λέει:

    όμορφο κείμενο, άπειρα like για την επιλογή του τραγουδιού!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s