Το Κάνω Και Για Μένα

Μην είσαι εγωιστής. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που σου δίνεται. Κάτσε κάτω και γράψε. Μην σπαταλάς τις μέρες σου στο αύριο που ονειρεύεσαι και που ποτέ δεν έρχεται. Δώσε λίγο χρώμα στην ζωή σου. Κράτα το μυαλό σου στην γκρίζα ζώνη και ατένισε τον πολύχρωμο ουρανό. Και αύριο μέρα είναι. Σήμερα όμως είναι η τελευταία μέρα της προηγούμενης ζωής σου. Αυτό να έχεις στο νου σου.

Φύγε από το παρελθόν. Μην υπερασπίζεσαι τα λάθη σου, απλά διόρθωσέ τα. Να θυμάσαι πόσο εύκολα τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από την μία μέρα στην άλλη, για να μην πάψεις να ελπίζεις. Το μόνο που σε καθορίζει είναι η θέλησή σου να ζεις. Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες. Γκρέμισε τα θεμέλια που σου φτιάξανε οι άλλοι και χτίσε τα δικά σου.
Στη ζωή αναζητάμε ένα νόημα, απέναντι στο αναπόφευκτο. Για αυτό και οι στεναχώριες σε κρατάνε πίσω. Να κοιτάς εκεί που δεν κοιτάν οι άλλοι. Να ποθείς το απαγορευμένο και να γεύεσαι το καθημερινό. Να περπατάς και να αισθάνεσαι ζωντανός. Να αγαπάς πρώτα εσένα.
Και όσο για μένα, αν κρατήσω τα μισά από τα μισά που σου εκμυστηρεύομαι τότε, θα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Κάποιες φορές μόνος ανάμεσα στο πλήθος, αλλά ποτέ στα αλήθεια μόνος. Όσο υπάρχουν άνθρωποι.
This entry was posted in Είδαμε κι ακούσαμε. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s