Οι πάπιες αποκτούν την δική τους «λωρίδα κυκλοφορίας» δίπλα σε κανάλια στο Λονδίνο

ImageHandler.ashx

Η υπηρεσία Canal & River Trust δημιούργησε προσωρινές λωρίδες στους πεζόδρομους δίπλα από κανάλια και ποτάμια που προορίζονται για τα συμπαθή πτηνά.

Οι «λωρίδες κυκλοφορίας» για πάπιες δίπλα από κανάλια σε βρετανικές πόλεις όπως το Λονδίνο και το Μάντσεστερ είναι μία  πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να σέβονται τα ζώα που μοιράζονται τους δρόμους μαζί τους.

Η υπηρεσία Canal & River Trust δημιούργησε προσωρινές λωρίδες στους πεζόδρομους δίπλα από κανάλια και ποτάμια που προορίζονται για τα συμπαθή πτηνά.

Αν και μετά το τέλος του προγράμματος οι διαχωριστικές γραμμές θα σβηστούν, ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση καναλιών μήκους πάνω από 3.000 χλμ στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύει ότι μέχρι τότε οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα έχουν εκπαιδευτεί να προσέχουν πού πατάνε.

Μάλιστα, το σύνθημα της υπηρεσίας είναι «Μείνε στη μια πλευρά, περπάτα πιο σιγά, για να ζουν όλοι καλά». Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν και οι πάπιες θα δεχτούν να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες.

www.protothema.gr

This entry was posted in Παράξενα and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s