Εξαφανίστηκε το NOOR1 καθώς και ο κύριος μεταφραστής Ινδών μαρτύρων

Το Noor1, το πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης και στο οποίο εμπλέκεται και ο χρυσαυγίτης βουλευτής και κατηγορούμενος στη μεγάλη δίκη των ναζιστών Νίκος Κούζηλος, εξαφανίστηκε από το λιμάνι της Ελευσίνας. Έτσι απλά εξαφανίστηκε ένα ολόκληρο πλοίο.

Για την ακρίβεια ο Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας είχε ενημερώνει το λιμεναρχείο πως υπάρχει περίπτωση να σπάσουν τα σχοινιά που κρατούν το πλοίο στο λιμάνι εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.

Σκάφη του Λιμενικού, μαζί με ρυμουλκό, ψάχνουν το πλοίο για να το μεταφέρουν πάλι στο λιμάνι, αν το βρουν.

Επίσης, επιβάλλεται να σημειωθεί ότι ένας από τους μεταφραστές των Ινδών μαρτύρων της δίκης, και μέλη του πληρώματος, έχει να δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι διερμηνέας στα δικαστήρια εδώ και 13 χρόνια ενώ επίσης δεν πρέπει να παραβλεφθούν και οι δύο «τυχαίοι» θάνατοι εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Αντιγράφουμε από την καθεστωτική εφημερίδα «τα Νέα»:

«Ενας από τους τούρκους κατηγορουμένους, ο οποίος είχε δηλώσει φόβους για τη ζωή του, πέθανε στη φυλακή. Αλλοι συνέδεσαν τον θάνατό του με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε λόγω χρόνιας παραπληγίας, τα οποία προφανώς επιδεινώθηκαν στον χώρο των φυλακών, ενώ κάποιοι άλλοι έθεταν και εξακολουθούν να θέτουν σοβαρά ερωτήματα για την κατάληξή του.

Δεν είχαν περάσει εξάλλου παρά μόλις τρεις μήνες από τότε που είχε βρεθεί νεκρός σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης ένας Ιρανός ο οποίος είχε καταφέρει εγκαίρως να διαφύγει από τα δίχτυα της Αστυνομίας. Οι δύο τυχαίοι (;) θάνατοι ήρθαν να προστεθούν στο σκηνικό της ιστορίας».

Το πλοίο ανήκει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και μεγαλοαφεντικό Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: kollectnews.gr

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s