Μάχη με χιλιάδες τρομακτικά έντομα δίνουν οι Αθηναίοι που έχουν πάει στα χωριά τους

gimnosaliagas2

Αντιμέτωποι με αδίστακτα, τρομακτικά έντομα που έχουν ως μόνο στόχο τους να τους κατασπαράξουν είναι χιλιάδες Αθηναίοι που έχουν κάνει το λάθος να επισκεφθούν το χωριό τους, αναφέρουν πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, τα έντομα της επαρχίας που όπως είναι γνωστό φημίζονται για την επιθετικότητα τους, περίμεναν σιωπηλά την άφιξη των κατοίκων της πρωτεύουσας, προκειμένου να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να τους επιτεθούν αιφνιδιαστικά.

Φρίκη προκαλούν μάλιστα οι μαρτυρίες γυναικών από την Αθήνα, που κάνουν λόγο για επιθέσεις τεράστιων εντόμων, όπως για παράδειγμα μπάμπουρες με άνοιγμα φτερών που φτάνουν έως και τα δύο μέτρα, αράχνες σε μέγεθος μονοκατοικίας αλλά και άλλα επικίνδυνα πλάσματα όπως τον γυμνοσάλιαγκα δολοφόνο, ο οποίος όπως είναι γνωστό επιτίθεται στα θύματα του αστραπιαία.


«Ο ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ (SALIGARUS TSITSIDUS) ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ»


Ο γυμνοσάλιαγκας (saligarus tsitsidus) είναι ιδιαίτερα επιθετικός και ίσως το πιο επικίνδυνο ζώο μετά τον λευκό καρχαρία” τονίζουν οι επιστήμονες. Όπως λένε, διαθέτει κοφτερά δόντια, μπορεί να πηδήξει έως και 2 μέτρα ύψος και είναι συνέχεια εκνευρισμένος. Συνιστούν δε, σε όσους τον δουν ξαφνικά να μείνουν εντελώς ακίνητοι και να μην κάνουν τίποτα για να τον προκαλέσουν.

Παράλληλα, τονίζουν ότι οι Αθηναίοι δεν θα πρέπει να βασίζονται σε εργαλεία όπως εντομορακέτες ή συμβατικά εντομοκτόνα. «Τα έντομα της επαρχίας γελάνε μ’αυτά” λένε οι ειδικοί. «Οι αράχνες στα χωριά χρησιμοποιούν το εντομοκτόνο για αποσμητικό, ενώ τα κουνούπια στρίβουν το φιδάκι και το καπνίζουν.”

tovatraxi.com

This entry was posted in Αταξινόμητα, Είδαμε κι ακούσαμε. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s